Categorized | ONG [track]

Australienii pot urmari online ce impact social au sticlele de apa pe care le cumpara

Thankyou Water, un ONG australian care are un business social de imbuteliere si comercializare a apei, ofera cumparatorului posibilitatea de a urmari ce impact social are o sticla de apa luata din magazin.

Pretul de vanzare e 2 dolari sticla, tot profitul obtinut fiind alocat proiectelor Thankyou Water dedicate rezolvarii crizei apei potabile in tarile sarace. Fiecare sticla are pe eticheta un cod numeric unic pe care cumparatorul il poate introduce pe site-ul Thankyou Water. Odata introdus codul, cumparatorul vede practic ce se intampla cu cei 2 dolari ai sai. Care este tara in care sunt folositi, in ce comunitate, cati oameni traiesc in comunitatea respectiva, ce solutii au fost identificate pentru rezolvarea problemei. 2 dolari in astfel de comunitati inseamna foarte mult, mai exact o luna de apa curata pentru o persoana vulnerabila.
Directorul executiv Thankyou Water, Daniel Flynn, spera ca sistemul de monitorizare si raportare Track Your Impact sa conduca la cresterea increderii publicului in rolul si modul in care ONG-urile isi folosesc fondurile. „Ce vedem la ora actuala este ca oamenii, in special tinerii, si-au pierdut increderea ca pot schimba ceva”. „Visul meu dintotdeauna a fost sa ofer australianului de rand aceasta putere”, a mai zis Flynn.

Foto: Thankyou Water

Taguri: , ,

Leave a Reply

Cifra saptamanii

30 mil. Euro

Este suma investita in CSR in Romania

Calendar de posturi

August 2020
M T W T F S S
« Feb    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31